Musikalske sommerkvelder

28. juli

Bare Bach

Aage Kvalbein - cello

Cellolegenden Aage Kvalbein spiller musikk som er skrevet, eller inspirert, av Johann Sebastian Bach.

Den svenske maleren Christopher Rådlund male ett bilde på scenen i løpet av konserten, inspirert av Bach og det sørlandske landskap.

1. august

Fra Bellmann til Bjørnson

Henrik Hundsnes - tenor
Petter Richter - gitar

Sangeren Henrik Hundsnes vil ta oss med inn i de tidløse melodiers verden der sanger av blant annet John Dowland, Carl Michael Bellman og Edvard Grieg står sentralt, med tekstinnslag av Bjørnstjerne Bjørnson. Gitaristen Petter Richter akkompagnerer på gitar. Mer info om klassegitaristen finner du blant annet på siden til KSMM.

Det blir dessuten en ekstra bonus: Fiolinsten Bjarne Magnus Jensen fra Kristiansand blir med og markerer at det er 200 år siden Ole Bull ble født. Ole Bull hadde et av sine mange tilholdssted på Sørlandet. Ole Bull besøkte Søgne gamle prestegård flere ganger mens Peder Bjørnson var sokneprest ved Søgne og Lunde kirke.

4. august

Latinsk lidenskap

Bård Monsen - fiolin
De klassiske gitarkameratene
Geir Uthaug

Fiolisten Bård Monsen og de klassiske gitarkameratene spiller musikk fra latinske land som Spania, Frankrike og Italia.

Det litterære innslaget dette året blir at forfatteren og gjendikteren Geir Uthaug leser utdrag fra sin gjendiktning av Lord Byrons «Don Juan». Den er å finne i sin helhet i to bind utgitt på Bokvennen forlag. Også Uthaug har tilknytning til Sørlandet. Han har skrevet biografien om Henrik Wergeland.

Bilder
galleri galleri galleri galleri galleri galleri
Generelle
opplysninger

Bilde: sogne gamle prestegård

Billetter selges i døren. Pris: 150,-

Alle konsertene begynner kl. 19:00 og finner sted på Søgne gamle prestegård. (Enkel kafè med rettigheter åpen i forkant fra kl. 18:00)

Søgnetunet, 4640 Søgne,
Telefon: 38 05 43 00
.

Hjertelig velkommen!